De beste vakantie ervaringen

Koningskaars Waddeneilanden

Zoek je vakantiehuis


Koningskaars 

A

Koningskaars is onderdeel van Happy Vakantiehuis. De naam koningskaars (Verbascum thapsus) is een plant uit de helmkruidfamilie (Scrophulariaceae). De plant groeit in het duin- en krijtgebied en is daar vrij algemeen. In andere delen van Nederland is de soort zeldzaam.


Na jarenlang onze naam uitgeleend te hebben aan onze naamgenoot Resort Koningskaars, gaan we vanaf oktober 2020 uitbreiden. We gaan meer vakantiehuizen aanbieden waar de bloem Koningskaars in de omgeving te vinden is, niet alleen op Schiermonnikoog krijgen we meer aanbod, maar ook op de andere Waddeneilanden.

Naast koningskaars-schiermonnikoog.eu zullen we ook luxe accommodaties gaan verhuren op andere wadden eilanden. Zo zullen koningskaars-texel.eu en koningskaars-ameland.eu dit jaar nog deel gaan nemen aan ons nieuwe programma. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.


Onderstaande heeft voor nu alleen nog betrekking op de appartementen van Resort Koningskaars te Schiermonnikoog.

Veelgestelde vragen

Appartementen complex Koningskaars

Heeft u een lopende reservering op appartementen complex Koningskaars, dan blijft de boeking gewoon geldig en veranderd er verder niets voor u. Een nieuwe boeking maken op dit complex is niet meer mogelijk via Koningskaars.
​​​​​​​

Inleveren vouchers

Heeft u een voucher die u wilt verzilveren? Dat kan bij alle accommodaties die Koningskaars aanbiedt, maar ook bij ons zusje, Happy Vakantiehuis.
De voucher is na uitgifte datum 2 jaar geldig, maar vanwege het aanhoudende corona virus, gaan we dit uitbreiden naar 3 jaar.

Vakantie annuleren

U kunt uw reservering binnen 24 uur na de boekingsdatum kostenloos schriftelijk annuleren, tenzij het verblijf binnen één maand na de boeking valt. Als deze termijn voorbij is gelden de annuleringsvoorwaarden zoals vermeld in de verhuurvoorwaarden.

Wijzigingen

Binnenkort kunt u online uw boeking zelf, kosteloos wijzigen. Tot die tijd verzoeken wij u de eventuele wijzigingen door te mailen naar info@happy-vakantiehuis.nl onder vermelding van uw boekingsnummer.

Koningskaars Waddeneilanden

Annuleren vanwege Corona

Mocht de vakantie niet door kunnen gaan vanwege de corona, dan kunt u gratis omboeken en in de meeste gevallen kunt u uw geld terug krijgen. 

Wanneer moet ik een online boeking betalen

Als u via de website Koningskaars.eu een boeking heeft gemaakt, ontvangt u de reserveringsbevestiging van uw verblijf via uw e-mail. Uw aanvraag wordt door ons in behandeling genomen en u krijgt binnen enkele dagen een reserveringsbevestiging met aansluitend de factuur per mail toegestuurd. In sommige gevallen sturen wij uw reserveringaanvraag rechtstreeks door naar de verhuurder die spoedig contact met u op zal nemen. 

Mag een groep jongeren reserveren?

U kunt reserveren voor een groep jongeren. Bij het vakantiehuis staat bij de 'bijzonderheden' vermeld of een groep jongeren onder de 21 jaar alleen uitsluitend onder begeleiding van een oudere mogen boeken.  

Sleutel ophalen verblijf

U ontvangt de sleutel van uw vakantieverblijf van de eigenaar/sleutelhouder/receptie welke bij aankomst aanwezig is, tenzij op uw reserveringsbevestiging staat dat u de sleutel op een andere locatie dient op te halen of anders is afgesproken met de eigenaar.  Ten aller tijde wordt u hierover ruim voor aankomst over geinformeerd.

Ik wil mijn vakantiehuis verhuren

U kunt uw (vakantie-)huis via ons verhuren. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. U kunt zelf ook alvast kijken naar onze mogelijkheden.  Door uw gegevens in te voeren op deze pagina kunt u ons kenbaar maken dat u interesse heeft en/of meer informatie wilt. Om een indruk te krijgen, vragen wij u vervolgens om ons enkele foto’s toe te sturen. Wij kijken dan of uw huis binnen ons aanbod past en nemen contact met u op voor een vrijblijvende bezoekafspraak.  In dit geval bespreken wij samen met u onze werkwijze en voorwaarden. Besluit u met ons samen te willen werken, dan zorgen wij voor een professionele presentatie op onze website en zorgen wij voor uw eerste gasten!

Boek een vakantiehuis op de Wadden